Ik vind het een enorme uitdaging om voor particulieren en bedrijven schilderijen in opdracht te maken met een persoonlijke touch.

Voor particulieren werk ik aan de hand van een foto van diegene voor wie het schilderij bedoeld is. Door deze foto kan ik afstemmen op mijn gevoel en voor jou een schilderij maken met een persoonlijke boodschap. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het eigenlijk niet. Een kwestie van stil worden en luisteren naar de gevoelens en gedachten die in je opkomen. Deze zet ik om in kleur en vorm op het doek waardoor het schilderij ontstaat.  Bij het schilderij ontvang je een mooi kaartje waarop ik de gedachten, gevoelens en ideeen die ik tijdens het schilderen kreeg, opschrijf in een mooie boodschap. Ik werk bij deze opdrachten op een canvasdoek met een afmeting van 50 x 50 cm met brede randen van 2,5 cm. Een persoonlijk schilderij kost 90 euro. Heb je interesse? Neem dan contact met mij op.

.

Voor bedrijven kan ik een schilderij maken op ieder gewenst formaat. Van alles is mogelijk. Ik kom langs op locatie waar we samen gaan kijken wat jullie willen. Daarnaast hoor ik in een gesprek graag wat jullie drijft als ondernemer, wat jullie passie is en de missie van het bedrijf. Aan de hand van het verhaal stem ik af op mijn gevoel en maak ik thuis een schets in potlood. Deze krijgen stuur ik toe ter goedkeuring samen met een offerte.  Als jullie akkoord gaan ga ik aan het werk. De precieze uitwerking van het schilderij, evenals de kleuren, blijven altijd een verrassing. Wel kunnen jullie aangeven welke kleur(en) de boventoon mogen voeren. Daar kan ik in de laatste stap van het proces iets rekening mee houden. Heeft jouw bedrijf interesse in een schilderij? Neem dan hier contact met mij op.

.

Pin It on Pinterest